Grillowane Kanapki Z Pizzą Pepperoni

Grillowane Kanapki Z Pizzą Pepperoni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane Pepperoni pizza kanapki spróbować. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 14g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 92 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pepperoni, mieszanka serów, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pizza z grilla z Pepperoni i pieczarkami, Pepperoni Pizza Grillowany Ser, oraz Pepperoni Pizza Grillowany Ser.

Instrukcje

1
Rozłóż kromki chleba z sosem marinara; warstwa dwa kromki z pepperoni i serem. Wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Połączyć masło i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Rozłożone na zewnątrz kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Na małej patelni na średnim ogniu, tosty kanapki dla 2-3 minut z każdej strony lub aż ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn