Grillowane Kanapki Z Jagnięciną

Grillowane Kanapki Z Jagnięciną
Grillowane kanapki jagnięce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,11 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Jeśli masz pastę harissa, ocet winny, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kanapki jagnięce z grillowaną zieloną cebulką, Grillowane Kanapki Z Jagnięciną, oraz Grillowany Por, Zielony Czosnek I Pieczone Kanapki Jagnięce podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zrobić marynatę drobno mieląc kapary, oregano i czosnek razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
3
Dodaj do małej miski wraz z jogurtem, oliwą z oliwek, skórką z cytryny i odrobiną soli i pieprzu, mieszając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Włóż jagnięcinę do dużej zamykanej torby i wlej marynatę jogurtową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
JogurtJogurt
JagnięcinaJagnięcina
5
Wymieszaj, aby jagnięcina była całkowicie pokryta. Wycisnąć powietrze, ponownie zamknąć torbę i umieścić w lodówce na co najmniej 30 minut lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
6
Rozgrzej grill do średnio wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Kiedy jagnięcina jest marynowana, wyjmij ją z torby i wytrzyj nadmiar papierowymi ręcznikami. Rozłożyć jagnięcinę, skropić odrobiną oliwy z oliwek i dobrze posypać solą i pieprzem po obu stronach; pomoże to stworzyć ładną skórkę. Grilluj przez około 15 minut, a następnie odwróć raz i gotuj przez kolejne 12 minut na drugiej stronie, aż ugotujesz i będziesz miał trochę koloru na jagnięcinie. Po zakończeniu wyjąć z grilla, namiot z folią i odstawić na 10 do 12 minut, a następnie pokroić ziarno w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiarnaZiarna
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Weź bagietkę i podziel poziomo wzdłuż, aby mieć długie połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
9
Umieść na grillu, aby rozgrzać chleb i uzyskać lekko chrupiący, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Aby złożyć kanapki, posmaruj chleb majonezem Harissa, ułóż plasterki jagnięciny i szybko marynowane Słodkie ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
HarissaHarissa
ChlebChleb
JagnięcinaJagnięcina
MajonezMajonez
11
Połóż górną część bagietki i pokrój kanapkę na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
12
Wymieszaj majonez, śmietanę, harissę, ocet i kminek w dużej misce i wymieszaj trzepaczką, aby połączyć. Posmakuj przypraw i dodaj sól i pieprz zgodnie z życzeniem. Przechowywać w lodówce i podawać rozmazane na kanapki jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PrzyprawyPrzyprawy
HarissaHarissa
OcetOcet
KminekKminek
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodać plasterki ogórka i plasterki chile do średniej miski i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
W średnim rondlu dodać ocet, cukier, 1/2 wody i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Podgrzewać delikatnie, mieszając, aż cukier i sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
16
Wlać ogórki i chiles do miski. Odstawić do marynowania co najmniej 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn