Grillowane Hamburgery Z Indyka
Przepis Barbecue-glazurowane hamburgery z indyka jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 20. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, mielony Indyk, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Grillowane Hamburgery Z Indyka, Burgery Z Indyka Z Grilla, oraz Grillowane Burgery Z Indyka Z Sałatką Ogórkową.
Instrukcje
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. W misce doprawiamy indyka solą i pieprzem i delikatnie zagniatamy w 1/4 szklanki sosu barbecue. Kształt mięsa na cztery 4-calowe paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Szczotka z olejem i grill na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż prawie gotowane przez, 7 protokół.
Posmaruj pozostałe 2 łyżki sosu barbecue i gotuj przez 1 minutę dłużej, aż ugotujesz i lekko zeszklisz.
Przenieś hamburgery na bułki i top z marynowanych jalapeos, ser szwajcarski i chipsy marynowane i służyć.