Grillowane Crostini Z Tapenadą Oliwkową
Przepis grillowane Crostini z oliwkową Tapenadą jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, ząbek czosnku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczone pomidorowe Crostini z oliwkową Tapenadą, Tapenada Z Oliwek I Kozi Ser Crostini, oraz Kozi ser Crostini z Tapenadą Figowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chleb na 24 (1/2-cala grubości) plastry, odrzucając końce.
Ubijamy razem oliwę z oliwek i kolejne 3 składniki.
Szczotkować równomiernie po jednej stronie kromki chleba.
Kromki chleba grillowanego na średnim ogniu (od 300 do 35
2 do 3 minut z każdej strony.
Wymieszaj tapenadę z oliwek i natkę pietruszki; w razie potrzeby udekoruj.
Umieścić plastry zielonej cebuli w małej misce.
Tapenadę i zieloną cebulę podawać z chlebem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Tapnade cantar Olive, który można znaleźć w sekcji deli dużych supermarketów.