Grillowane Chińskie słodko-kwaśne Kaboby wieprzowe mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 320 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sos sojowy, ananas, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kaboby wieprzowe słodko-kwaśne, Grillowane Kaboby z kurczaka słodko-kwaśnego, oraz Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika.
Instrukcje
1
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
2
Umieść 1 szklankę kawałków ananasa w blenderze z 1 łyżką wody; puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Ananasa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz 3 łyżki puree ananasowego z sosem sojowym i następne 4 składniki w dużej misce. (Pozostały puree zachowaj na sos.)