Grillowana Yucca z sosem Huancaina

Grillowana Yucca z sosem Huancaina
Grillowana Yucca z sosem Huancaina to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 12g białka, oraz 49g tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajko na twardo, oliwki nicoise, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowana Yucca z sosem Huancaina, Ziemniaki z sosem Huancaína (Papan a la Huancaína), oraz Ziemniaki pieczone z sosem Huancaina.

Instrukcje

1
Yucca obrać i pokroić w 4 cylindry, następnie podzielić na pół i usunąć korzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
2
Umieścić yucca w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć jukkę i doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia i dusić do przetargu widelec, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
ManiokManiok
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
5
Posmaruj masłem i połóż na grillu. Gotować około 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Tymczasem na patelni podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj cebulę, aji i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i podsmażyć, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Zdjąć z ognia i dodać do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać ser i jajko na twardo i zmiksować. Powoli skropić w gęstej śmietanie i pozostałe 2 łyżki oleju do konsystencji sosu. Wyreguluj sól przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
11
Podawać yucca z sosem huancaina, przyozdobione jajkiem na twardo, oliwkami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ManiokManiok
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn