Grillowana Sałatka Z Gorzkich Warzyw Z Prażonymi Burakami, Przyprawionymi Orzechami Pekan &

Grillowana Sałatka Z Gorzkich Warzyw Z Prażonymi Burakami, Przyprawionymi Orzechami Pekan &
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Grillowana Sałatka z gorzkich zieleni z prażonymi burakami, przyprawami pekan i może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 12g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.39 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z kuchni ma 61 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zielenie, sól morską, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Przyprawami Pekan I Persimmons, Ciepła sałatka z grillowanych Fig, winogron i gorzkiej zieleni, oraz Pieczony stek z grillowanymi winogronami szampana i sałatką z gorzkiej zieleni i sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 375 F. opłucz buraki i obetnij liście (rezerwy na przepis z wykorzystaniem zieleni buraczanej). Każdy burak owinąć luźno folią aluminiową i wstawić do piekarnika. Pieczemy do miękkości i łatwo przekłuwamy końcówką noża do parkowania, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć z piekarnika i zdjąć folię. Odstawić do ostygnięcia.Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, odetnij każdy koniec liścia. Odepchnij skórę kciukami. Jeśli skóra nie łatwo się odrywa, buraki prawdopodobnie potrzebują więcej czasu w piekarniku. Spróbuj jeszcze 10 minut.Po obraniu pokroić buraki na duże kawałki.Podczas pieczenia buraków pokrój radicchio i endive wzdłuż na pół i ułóż na talerzu lub małej patelni do pieczenia. W małej misce, ubij razem ocet balsamiczny, 2 łyżki miodu, około 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RadicchioRadicchio
EndiveEndive
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wlać tę mieszaninę równomiernie na radicchio i endive. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
EndiveEndive
4
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj orzechy, miód i cayenne. Gotować, ciągle mieszając, przez około 5 minut, aż orzechy wydzielają smakowity zapach i lekko brązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
6
Wyjmij z patelni ostrożnie widelcem i ułóż na talerzu lub kawałku papieru pergaminowego.Zrobić dressing łącząc olej, ocet i 2 łyżki pokruszone Roquefort w słoiku i energicznie wstrząsając, lub trzepaczką do emulgowania w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podgrzej dużą patelnię lub patelnię na dużym ogniu lub przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieścić radicchio i endive wycięte strony w dół i gotować, niezakłócony, przez około 4 minuty (mniej, jeśli grillowanie bezpośrednio nad ogniem).Wymieszane warzywa i buraki wymieszać z dressingiem i równomiernie podzielić na cztery talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
RadicchioRadicchio
EndiveEndive
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
9
Umieść dwie połówki radicchio i dwie połówki endywii na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
EndiveEndive
10
Posypać orzechami i Roquefort, dzieląc równomiernie między cztery płyty. Top z bardziej popękanym pieprzem i solą morską, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Ser RoquefortSer Roquefort
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn