Grillowana Sałatka Cebulowa Vidalia
Grillowana Sałatka cebulowa Vidalian to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, sól koszerną, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana kukurydza i Vidalian cebula Salsa, Grillowane Vidalian cebula i stek kanapki, oraz Kanapka z grillowanym serem, ogórkiem i cebulą Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej węgiel drzewny lub grill gazowy na średnie ciepło.
1 łyżkę oliwy natrzeć równomiernie na cebulę.
Posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grill 6 minut lub aż dobrze oznaczone i zielenie są miękkie, obracając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Połączyć musztardę Dijon i ocet w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, mieszając trzepaczką. Wymieszać natkę pietruszki, estragon, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Ułóż 2 cebule na każdym z 4 talerzy i równomiernie polej pomidorami.
Na każdej sałatce skropić 1 łyżkę vinaigrette; na wierzchu równomiernie pokrojone jajka i mielony szczypiorek.