Grillowana Pizza

Grillowana Pizza
Przepis na pizzę z grilla można przygotować w około 30 minut . Ten przepis służy 6 osobom. To danie główne ma 617 kalorii , 29 g białka i 37 g tłuszczu na porcję. Za 2,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup paprykę, ser mozzarella, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest idealny na Czwarty Lipca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 55% . Podobne przepisy obejmują pizzę z grillowanym kurczakiem, szparagami i grzybami na cieście pizzy Blackbird Bakery , grillowaną pizzę z kurczakiem, szparagami i grzybami na cieście pizzy Blackbird Bakery oraz pizzę z grillowanym kurczakiem, szparagami i grzybami na cieście pizzy Blackbird Bakery .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 3-calowa krajarka do ciastek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Litr Pomidorów Winogronowych Lub Pamiątek Dziecięcych1 Litr Pomidorów Winogronowych Lub Pamiątek Dziecięcych
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
4
Dużą patelnię do smażenia na średnim ogniu posmaruj olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Wieprzowa, Około 2 FuntówPolędwica Wieprzowa, Około 2 Funtów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, świeżo Startej Lub Zmielonej, Spójrz Na Nią Okiem
5
Dodaj nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki do smaku oraz wieprzowinę i smaż przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bazy Do Zupy Z Kurczaka1/2 łyżeczki Bazy Do Zupy Z Kurczaka
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową KostkęPieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Dodać czosnek w proszku, cebulę w proszku, paprykę, pieprz cayenne oraz sól i pieprz do smaku. Gotuj jeszcze przez kilka minut, następnie dodaj natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Kapary SolneKapary Solne
7
Rozciągnij ciasto, aby było szersze. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na cienki krążek. Za pomocą foremki do ciastek wycinaj kółka i posmaruj jedną stronę oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
2 - 28-uncjowe Puszki Pomidorów, Rozgniecionych I Dobrze Wymieszanych Z Sokami }2 - 28-uncjowe Puszki Pomidorów, Rozgniecionych I Dobrze Wymieszanych Z Sokami }
1 Litr Pomidorów Winogronowych Lub Pamiątek Dziecięcych1 Litr Pomidorów Winogronowych Lub Pamiątek Dziecięcych
Srebrne Nonpareils, Do DekoracjiSrebrne Nonpareils, Do Dekoracji
(12 Szt.) Bułki Hawajskie(12 Szt.) Bułki Hawajskie
8
Połóż krążki ciasta na grillu, olejem do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareils, Do DekoracjiSrebrne Nonpareils, Do Dekoracji
Łagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe PlasterkiŁagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
9
Posmaruj drugą stronę większą ilością oleju i ponownie dopraw solą i pieprzem. Grilluj przez 1 do 2 minut z każdej strony. Po ugotowaniu zdejmij je z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
Łagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe PlasterkiŁagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
10
Na każdą mini pizzę nałóż żądaną ilość sosu do pizzy, mieszanki wieprzowej i sera. Włóż pizzę z powrotem do grilla i zamknij pokrywę. Gotuj, aż ser się roztopi, a mieszanka wieprzowa zostanie podgrzana, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
Pieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową KostkęPieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
11
Przełóż na półmisek, udekoruj świeżą posiekaną natką pietruszki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary SolneKapary Solne

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Sangiovese, Shiraz i Barbera Wine to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Możesz spróbować Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. Oceniającym podoba się, z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
„Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone 2000 pochodzi z winnicy położonej na zboczu wzgórza na zachód od miasta. Bez wątpienia jest głównym źródłem doskonałego Sangiovese. Ciemniejsze, bardziej rubinowe i czarniejsze w tonacji niż zwykłe butelkowane, ciepłe i dojrzałe w aromacie z jagodami, wanilią i cynamonem z przodu i w środku, smaki są długie i skupione. Ciągłość przepływu na podniebieniu jest imponująca, poziom gęstości wysoki, a siła i elegancja w doskonałej równowadze. Elastyczność sugeruje gotowość, która może być mylące. W latach 2012–2014 wino będzie nadal dobrze się piło.” – Wine Advocate
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn