Grillowana ośmiornica z selerem naciowym i sałatką z fasoli Cannellini
Grillowana ośmiornica z selerem naciowym i sałatką z fasoli Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz marchewkę, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Cannellini, Grillowane przegrzebki i ośmiornica, Sałatka ziemniaczana i sos szpinakowy, oraz Sałatka z fasoli i tuńczyka Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby ośmiornica: płaszcz duży rondel z oliwą z oliwek i wrzucić czosnek, marchew, seler i cebulę. Doprawić solą i pokruszonym czerwonym pieprzem i doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Gotować warzywa, aż będą miękkie i aromatyczne, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ośmiornica
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj ocet i napełnij patelnię wodą. Doprawić solą, wrzucić liście laurowe i doprowadzić wodę do wrzenia. Zmniejszyć do dusić i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj ośmiornicę i gotuj na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
4
Wyjąć z płynu i ostudzić. (Ta część może być wykonana z wyprzedzeniem.)
5
Aby przygotować sałatkę: zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, wrzucić cebulę, doprawić solą i pokruszonym czerwonym pieprzem. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i gotować cebulę, aż zaczną mięknąć, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czosnek i gotować przez 1 do 2 protokół. Wrzucić fasolę, bulion z kurczaka i seler i gotować, aż czas zmniejszy się o nieco ponad połowę. Wyłączyć ogień i zarezerwować mieszaninę fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Odetnij głowy od ośmiornicy i pokrój Nogi na sekcje po 2 nogi. Olej nogi i umieścić je na grillu, aby lekko char i podgrzać ośmiornicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
W dużej misce, wrzucić liście rukoli i selera z sokiem z cytryny i oliwy z oliwek i doprawić solą. Podzielić na 4 talerze i łyżką trochę ciepłej mieszanki fasoli na rukoli. Ułóż nogi między talerzami.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
11
Fasolę odsączyć z namoczonej wody i umieścić w średnim rondlu. Wrzucić ząbki czosnku, liść laurowy, marchew, seler, tymianek i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Dodaj wodę do patelni, aż obejmie fasolę o około 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Umieść patelnię na dużym ogniu i doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć do duszenia i dusić, aż fasola są bardzo miękkie i miękkie, 35 do 40 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Wodę obficie przyprawić solą i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
15
Fasolę odsączyć z płynu do gotowania, wyjąć warzywa, tymianek i wyrzucić.