Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej miecznika z sałatką ziemniaczano-Chorizo. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, ziemniaki o czerwonej skórze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Miecznik, Bakłażan I Sałatka Ziemniaczana, Grillowana miecznik z kandyzowaną sałatką cytrynową, oraz Grillowana miecznik z salsą sałatkową grecką.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić czosnek, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, ocet, miód, tymianek, nasiona kminku, 1/2 łyżeczki soli i kilka ziaren pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dodaj rybę i obróć do płaszcza. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
1
Ziemniaki włożyć do garnka i zalać zimną wodą; doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu do miękkości, o 20 protokół; odcedzić. Toast nasiona kminku na średniej patelni na średnim ogniu, około 1 minuty; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dodać seler, papryka piquillo, ziemniaki i chorizo; wrzucić. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Piquillo
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
7
Rozgrzej grilla do wysokości; lekko posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Miecznik umieść na grillu i posmaruj marynatą z miski. Grill, aż zaznaczone na dole, o 5 minut. Flip i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, o 4 Więcej minut. Podzielić na talerze i skropić oliwą z oliwek.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.