Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym
Grillowana miecznik z cytryną, koperkiem i sosem ogórkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, grube steki z miecznika, miętę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany łosoś cytrynowo-koperkowy z sałatką z ogórka, Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Grillowany filet z łososia z sosem ogórkowo-koperkowym.
Instrukcje
Umieść ogórek w średniej misce.
Dodać sok z cytryny i cukier, wrzucić do połączenia, doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj oliwę z oliwek, koperek, szalotkę i miętę, a w razie potrzeby dodaj więcej soli i pieprzu.
Odstawić na 30 minut, aby umożliwić smaki do ślubu. Smak do przyprawy ponownie tuż przed podaniem i dostosować w razie potrzeby. Grilluj miecznika: oczyścić i naoliwić ruszty na grillu gazowym i podgrzać grill do średniej wysokości lub przygotować średnio gorący ogień węglowy. W międzyczasie obficie posmaruj obie strony miecznika oliwą i dopraw obie strony solą.
Pozostaw rybę w temperaturze pokojowej przez 15 minut (podczas gdy grill się nagrzewa). Grilluj steki z miecznika bezpośrednio nad źródłem ciepła (przykryte na grillu gazowym, odkryte na grillu węglowym), bez dotykania, dopóki nie będą miały dobrych znaków grilla, 2 do 4 minut. Odwróć steki i grill, aż drugie strony mają dobre znaki grill i ryby jest zrobione do własnych upodobań, kolejny 2 do 4 minut. (Sprawdź, czy nie ma zadków, krojąc na grubsze kawałki.)
Podawać natychmiast, polane sosem ogórkowym. Propozycje Serwowania
Grillowana cukinia ze szczypiorkiem Oilis idealna Strona do tego dania.
na bazie sześciu porcji, kalorii
40, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
2, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.