Grillowana miecznik z cytryną, miętą i bazylią

Grillowana miecznik z cytryną, miętą i bazylią
Grillowana miecznik z cytryną, miętą i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, liście mięty, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 220 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 89%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowana miecznik z cytryną, miętą i bazylią, Grillowana miecznik z masłem cytrynowo-bazyliowym, oraz Grillowana miecznik z olejkiem Cilantro Mint.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotować grill (średnio-wysoki ogień).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W średniej misce wymieszać olej, miętę, sok z cytryny, Bazyl i czosnek. Doprawić mieszankę cytryny i oliwy z oliwek solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CytrynaCytryna
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Steki z miecznika posmarować 2 łyżkami mieszanki cytryny i oliwy z oliwek. Grillować steki aż tylko gotowane przez, o 3 minut na stronie (w zależności od grubości steków).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś steki na talerze. Łyżką pozostałego sosu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn