Grillowana kanapka z serem z dżemem z czerwonej cebuli

Grillowana kanapka z serem z dżemem z czerwonej cebuli
Grillowana kanapka z serem z dżemem z czerwonej cebuli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1293 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu winnego, gorgonzoli, chrupiącego rustykalnego chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kristen ' s Grillowana kanapka z serem i czerwoną cebulą, Cebula Chutney Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Francuska Kanapka Z Grillowanym Serem Cebulowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste o 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać cukier, ocet winny czerwony i 3 łyżki wody i gotować, aż płyn jest całkowicie zmniejszona i cebula są karmelizowane, o 10 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Masło na zewnątrz każdej kromki chleba i ułóż, masło bokiem w dół, na patelni z prześcieradłem. Na kromkę chleba z masłem położyć 1 kawałek Taleggio, następnie kawałek Gorgonzoli. Wierzch z czubatą łyżką dżemu cebulowego i innym plastrem Taleggio. Przykryj kolejną kromkę chleba. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Ser TaleggioSer Taleggio
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Umieścić kanapki na patelni i gotować, aż chleb jest tosty i złoty i ser topi się, o 4 protokół na stronie. Każdą kanapkę pokroić na pół i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W48 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn