Grillowana Azjatycka wieprzowina i makaron z chrupiącym makaronem
Grillowana Azjatycka wieprzowina i makaron z chrupiącym makaronem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 458 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową o Smaku teriyaki, makaron gemelli, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca Azjatycka Sałatka Z Makaronem, Chrupiąca Azjatycka Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej, oraz Wieprzowina azjatycka z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając strąki grochu w ostatniej chwili gotowania. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Wymieszaj makaron, strąki grochu i marchew w dużej misce.
Wymieszać cukier, olej, sos sojowy i pakiet przypraw z zupy wymieszać w małej misce z trzepaczką (cukier i przyprawy rozpuszczą się podczas chłodzenia).
Wlać sos na mieszaninę makaronu; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę toblend smaki.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Przykryć i grillować wieprzowinę 5 do 6 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut lub aż wieprzowina będzie lekko różowa w środku.
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.
Rozbij makaron ramen na kawałki.
Dodać do mieszanki makaronu; wrzucić. Półmisek liniowy lub 4 talerze z liśćmi sałaty. Łyżka makaronu wymieszać w środku półmiska lub podzielić na 4 talerze. Ułożyć na wierzchu plastry wieprzowiny; posypać sezamem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier