Greek Yogurt Fudge Pops
Grecki jogurt Fudge Pops może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 222 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz procent mleka, procent greckiego jogurtu, cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zdrowe Jogurtowe Krówki Pops, Zrób Swój Własny Jogurt Grecki Pops, oraz Berry Good Greek Yogurt Pops podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż chipsy czekoladowe do średniej szklanej miski do mieszania. Odłóż na bok.
Mleko, kakao w proszku, cukier, wanilia i 1/4 łyżeczki soli połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu.
Ubijaj stale, aż kakao się rozpuści, a mieszanina zagotuje się na wolnym ogniu, 5 do 7 minut.
Zdjąć z ognia i wlać mieszaninę mleczną na czekoladę.
Odstawić na 5 minut, a następnie delikatnie ubić, aż cała czekolada się rozpuści.
Ubić jogurt, aż będzie gładki i wymieszany, a następnie całkowicie ostudzić.
Podzielić mieszaninę równomiernie między osiem form popsicle (około 1/3 szklanki na pop) i zamrozić do stałego, co najmniej 5 godzin. (Utrzymają się do miesiąca.) Tuż przed podaniem, krótko uruchomić formy pod gorącą wodą, aby zwolnić pops.