Greek Black - Eyed Peas and Greens
Przepis Grecki Black - Eyed Peas and Greens jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,84 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka rozdarty szwajcarski chard, pieprz, black-Eyed peas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Black - Eyed Peas and Greens, Noworoczne Black - Eyed Peas and Greens, oraz Black Eyed Peas & Collard Greens.
Instrukcje
Umieścić groszek w dużym rondlu; przykryć wodą do 2 cali nad groszkiem. Doprowadzić do wrzenia; odcedzić. Powrót grochu na patelnię; przykryć wodą do 2 cali powyżej grochu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 30 minut lub tylko do miękkości.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; gotować 6 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w chard, szpinak, rukola, sól, pieprz, i pomidory. Przykryć i gotować 20 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z groszkiem; przykryć i gotować 15 minut. Wymieszać z serem; gotować 5 minut lub aż ser się rozpuści, mieszając od czasu do czasu.