Grecka Zupa Z Soczewicy
Przepis grecka zupa z soczewicy jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. Jeśli masz liście laurowe, cebulę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Cytrynowa Grecka Zupa Z Soczewicy, Grecka zupa z soczewicy z prażoną pitą, oraz Grecka zupa z soczewicy (podróbki) na Środę Popielcową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cebulę, marchew, seler i czosnek w garnku; dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć warzywa. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; dodać olej, liście laurowe, sól i pieprz. Zmniejszyć ogień i gotować warzywa, aż lekko miękkie, o 15 protokół.
Soczewicę wymieszać do zupy; gotować na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka, 30 do 45 minut. Wymieszać z octem. Przed podaniem lekko ostudzić zupę.