Grecka Komosa Ryżowa

Grecka Komosa Ryżowa
Grecka komosa ryżowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 344 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól i pieprz, ser feta, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Grecka Z Quinoa, Grecka Sałatka Z Quinoa, oraz Grecka Sałatka Z Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, ciepła quinoa i wody do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć; dusić 15 do 20 minut lub aż cała woda zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W dużej misce, wrzucić gotowane quinoa, ogórek, papryka, cebula, ser i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
PaprykaPapryka
OgórekOgórek
SerSer
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W małej misce wymieszaj składniki dressingu z trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlać sałatkę i dobrze wrzucić. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn