Granita Arbuzowa Mielona

Granita Arbuzowa Mielona
Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 38 centów za porcję spada w Twoim budżecie, wybita arbuzowa Granita może być wybitnym bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać kostki arbuza, sok z arbuza, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miętowa Granita Cytrusowa, Mielony Melon z waniliowym Granitanem i jogurtem cytrusowym, oraz Kosz Arbuzowy Wybity dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i sok z arbuza w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść kostki arbuza, sok z limonki i miętę pieprzową w pojemniku elektrycznego blendera; przykryć i przetworzyć do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mieszaninę cukru; przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Wlać mieszaninę do 13-x 9-calowej patelni; przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin lub do twardego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki i zeskrobać całą mieszaninę zębami widelca, aż będzie puszysta. Do granity wrzucić miętę; podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn