Grandpa ' s Peanut Butter Fudge
Krówka z masłem orzechowym dziadka wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 160 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brązowy cukier, cukier, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grandpa ' s Peanut Butter Fudge, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Wymieszać brązowy i biały cukier z mlekiem w dużym garnku; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać z masłem orzechowym, zmniejszyć ogień do medium i doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia (stale mieszając).
Wyjmij garnek z ognia, gdy kropla mieszaniny utworzy kulkę w szklance zimnej wody.
Margarynę i wanilię wymieszać do mieszaniny; energicznie mieszać, aż krówka stwardnieje. (Zawsze mieszać w tym samym kierunku.)
Wlać krówkę na maślane talerze lub woskowany papier.
Ostudzić i pokroić na kawałki 1 cala.