Gołąbki Z Dzikim Ryżem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, liście kapusty, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziki Ryż, Parówki I Biała Kapusta, Wieprzowina i kapusta z dzikim ryżem i przyprawionym jabłkiem, oraz California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap Z Chrupiącym Serem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w średnim rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki cebuli, seler, i jabłko; saute przez 5 protokół. Wymieszać z ryżem, przyprawą z mieszanki ryżu, 3/4 szklanki bulionu i czosnkiem. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Ryż powinien być al dente.
Przełożyć do średniej miski; wymieszać z orzechami pekan. Odstawić.
Umieścić 12 do 15 dużych liści kapusty w dużej misce. Przykryć wrzącą wodą; odstawić na 2 do 3 minut lub aż zwiędną.
Odciąć najgrubszą część każdego liścia kapusty.
Umieść 2 łyżki mieszanki ryżu w pobliżu końca łodygi liścia. Złóż na boki i zwiń. Nie zwijaj zbyt mocno, ponieważ ryż będzie się rozszerzał podczas gotowania. Powtórz z pozostałymi liśćmi i mieszanką ryżu.
W płytkim naczyniu do pieczenia umieść bułeczki z kapustą, złącz boki w dół.
Na wierzch polać sosem marinara i posypać pozostałą cebulą. Przykryć patelnię szczelnie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Podawać na gorąco z sosem.