Gołąbki Z Bliskiego Wschodu

Gołąbki Z Bliskiego Wschodu
Przepis na nadziewane Gołąbki z Bliskiego Wschodu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 233 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzeszki piniowe, cukier, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gołąbki Z Bliskiego Wschodu, Gołąbki W Stylu Bliskowschodnim, oraz Roladki Ryżowe Z Soczewicy Z Sosem Cytrynowym Tahini.

Instrukcje

1
Paruj liście kapusty, przykryte, 3 minuty lub do miękkości. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
2
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę, cebula, i orzechy w dużej patelni nonstick pokryte sprayu do gotowania na średnim ogniu 6 minut lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki. Wmieszać ryż i kolejne 4 składniki (ryż przez kminek); gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KiełbasaKiełbasa
KminekKminek
CebulaCebula
OrzechyOrzechy
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Umieścić mieszaninę w średniej misce; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść 1/4 szklanki mieszanki kiełbasy w środku każdego liścia kapusty. Złożyć na brzegach liści; zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
KiełbasaKiełbasa
RolkaRolka
6
Umieścić roladki kapusty, szew boki w dół, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połącz wodę z sosem pomidorowym; zalej roladkami. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
RolkaRolka
WodaWoda
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn