Gołąbki Z Bliskiego Wschodu
Przepis na nadziewane Gołąbki z Bliskiego Wschodu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 233 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzeszki piniowe, cukier, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gołąbki Z Bliskiego Wschodu, Gołąbki W Stylu Bliskowschodnim, oraz Roladki Ryżowe Z Soczewicy Z Sosem Cytrynowym Tahini.
Instrukcje
Paruj liście kapusty, przykryte, 3 minuty lub do miękkości. Trzymaj ciepło.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę, cebula, i orzechy w dużej patelni nonstick pokryte sprayu do gotowania na średnim ogniu 6 minut lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki. Wmieszać ryż i kolejne 4 składniki (ryż przez kminek); gotować przez 2 minuty.
Umieścić mieszaninę w średniej misce; lekko ostudzić.
Umieść 1/4 szklanki mieszanki kiełbasy w środku każdego liścia kapusty. Złożyć na brzegach liści; zwijać.
Umieścić roladki kapusty, szew boki w dół, na patelni.
Połącz wodę z sosem pomidorowym; zalej roladkami. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż jest gotowy.