Goujonettes z dorsza z solą i octem słodowym Aioli
Goujonettes z dorsza z solą i octem słodowym Aioli
Dorsz Goujonettes z solą i słodowym octem Aioli jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól koszerną, filety z dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone karczochy z octem słodowym Aioli, Grillowane frytki z octem słodowym Aioli, oraz Blue Corn smażony kurczak z octem słodowym Aioli.