Gotowany Homar Maine
Gotowany Homar Maine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka gałązek tymianku, gałązki pietruszki z płaskim liściem, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Maine Lobster Lasagna, oraz Roladki Z Homara Maine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1 galon wody do 16-litrowego garnka na średnim ogniu. Zwiąż tymianek, pietruszkę i liście laurowe razem z sznurkiem kuchennym, aby uzyskać Garni bukiet.
Umieść wiązkę ziół w doniczce i przymocuj koniec sznurka do uchwytu doniczki, aby ułatwić jej usunięcie.
Cytrynę przeciąć na pół i wycisnąć sok do wody, a następnie wrzucić cytryny.
Dodaj wino, pieprz i sól morską. Doprowadzić do wrzenia toczenia.
Odetnij gumki, które zabezpieczają pazury homara.
Umieść żywe homary w zamrażarce na 15 minut, aby wyłączyć ruch. Zanurz homary najpierw w garnku, przykryj i gotuj przez 15 minut. Muszle homara będą czerwone, a ogony zwijają się po zakończeniu.
Usuń homary z wrzącej cieczy szczypcami.
W małym rondlu roztopić masło na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, aż ciała stałe mleka oddzielić i zatopić na dnie patelni. Kadzi z klarowanego masła i umieścić w ciepłym kubku, aż homar jest gotowy.