Gotowane na parze Mahi-mahi ze smażonymi warzywami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka groszku śnieżnego, mielony pieprz, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym, Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, oraz Teriyaki Mahi Mahi z warzywami i ryżem kokosowym:.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i gotować cebulę na średnim ogniu przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj czosnek i pozostałe warzywa i gotuj przez około 2 minuty, aż warzywa zaczną lśnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodać wino i sok z cytryny i wymieszać.Filety mahi-Mahi osuszyć papierowymi ręcznikami i położyć na warzywach. Sól i pieprz górną część filetów do smaku.Przykryć i gotować 4 do 5 protokół. Przełóż filety i sól i pieprz do smaku. Gotować kolejne 4 do 5 minut lub aż ryby płatki łatwo. Wycisnąć więcej soku z cytryny na wierzchu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Mahi Mahi
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.