Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym
Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem czosnkowo-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, cebulę, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowane na parze Mahi-mahi z warzywami smażonymi, Teriyaki Mahi Mahi z warzywami i ryżem kokosowym:, oraz Proste Kolacje: Mahi-Mahi ze szpinakiem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wysokiej jednostronnej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Gdy jest gorąco wrzucić w połowie cebuli (rezerwy drugiej połowy dla rundy online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps) i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. (Rezerwy 4 kawałki każdy z squasha, i cukinia dla rundy Online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps.)
Dodać pozostałą Kabaczek i cukinię, grzyby, bulion i doprawić solą i pieprzem.
Umieść rybę na warzywach, a każdy kawałek polej gałązką tymianku. Przyprawić rybę solą i pieprzem, przykryć i gotować na parze, aż ryba zostanie ugotowana, około 10 minut.
Wyjmij rybę na talerz i przykryj, aby się ogrzała.
Wyjmij warzywa łyżką szczelinową do miski i przykryj, aby się ogrzały. Włączyć ciepło do wysokiej i niech bańki bulionu, dodać czosnek i musztardę i niech gotować, aż sos zmniejsza się i zgęstnieje, 3 do 5 protokół. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby.
Łyżka warzywa na talerzu i top z kawałkiem ryby.
Polać rybę sosem i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.