Gotowane Gruszki Seckel
Gotowane gruszki Seckel może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz anyż Gwiaździsty, fasolę wanilii, jędrne dojrzałe gruszki seckel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Waniliowe Gruszki Seckel Z Miodem I Ciepłymi Przyprawami, Marynowane Gruszki Seckel, oraz Gotowana Gruszka Seckel z granatem, serem Cabrales i lodami z pieprzu Szechuańskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-quart patelni na średnim ogniu, połączyć Beaujolais Nouveau, cukier, anyż Gwiaździsty, goździki i laski cynamonu.
Podziel ziarno wanilii wzdłuż i zeskrobaj nasiona na mieszaninę wina; dodaj strąk. Dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut.
Tymczasem gruszki obrać (pozostawić łodygi na) i dodać do patelni; zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować untl gruszki są miękkie po przekłuciu, 10 do 15 minut. Odstawić z ognia i odstawić, przykryty, na 1 godzinę.
Łyżką szczelinową przełożyć gruszki do małych miseczek i powrócić do patelni z płynem do kłusowania na średnio-wysokie ciepło. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 30 protokół.
Na gruszki skropić płynem; udekorować pełnymi przyprawami.