Gorący Cydr Jabłkowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój? Gorący cydr jabłkowy może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Mieszanka cydru jabłkowego, skórki pomarańczowej, jagód ziela angielskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 820 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Jabłkowy Cider ciasto orzechowe z lukrem jabłkowym, oraz Jabłecznik wieprzowina z czerwoną kapustą i jabłecznikiem dębowym # winePW 5 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać cydr jabłkowy i syrop klonowy do dużego rondla ze stali nierdzewnej.
Na środku umytego kwadratu gazówki umieścić laski cynamonu, goździki, jagody ziela angielskiego, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową; złożyć boki gazówki, aby zamknąć wiązkę, a następnie związać ją długością Sznurka kuchennego. Upuść wiązkę przypraw do mieszanki cydru.
Umieść rondel na umiarkowanym ogniu przez 5 do 10 minut lub aż cydr będzie bardzo gorący, ale nie wrzenia.
Usuń cydr z ognia. Odrzuć pakiet przypraw. Nalej cydr do dużych filiżanek lub kubków, dodając świeży kij cynamonu do każdej porcji, jeśli chcesz.