Gorący Cydr Jabłkowy

Gorący Cydr Jabłkowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój? Gorący cydr jabłkowy może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Mieszanka cydru jabłkowego, skórki pomarańczowej, jagód ziela angielskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 820 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Jabłkowy Cider ciasto orzechowe z lukrem jabłkowym, oraz Jabłecznik wieprzowina z czerwoną kapustą i jabłecznikiem dębowym # winePW 5 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać cydr jabłkowy i syrop klonowy do dużego rondla ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Na środku umytego kwadratu gazówki umieścić laski cynamonu, goździki, jagody ziela angielskiego, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową; złożyć boki gazówki, aby zamknąć wiązkę, a następnie związać ją długością Sznurka kuchennego. Upuść wiązkę przypraw do mieszanki cydru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieść rondel na umiarkowanym ogniu przez 5 do 10 minut lub aż cydr będzie bardzo gorący, ale nie wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Usuń cydr z ognia. Odrzuć pakiet przypraw. Nalej cydr do dużych filiżanek lub kubków, dodając świeży kij cynamonu do każdej porcji, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn