Gorąco-kwaśna zupa z makaronem Udon
Hot-and-Sour Udon Noodle Soup może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.44 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz paprykę, zieloną cebulę, udon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Zupa z makaronem Udon, oraz Zupa Z Makaronem Udon Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku połącz bulion warzywny, groszek śnieżny, bok choy, zieloną cebulę, sos sojowy, ocet, olej sezamowy i czarny pieprz do smaku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, odkryte, przez 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj makaron. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut lub do makaronu są miękkie. Doprawić olejem chili do smaku.
Wariacja: dla heartier, bardziej złożone zupy, dodać różyczki brokuły, kukurydza dziecko, pędy bambusa, kasztany wodne lub 1-cal (2,5 cm) kostki tofu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;