Gorące chrupiące wontony Nadziewane czekoladą i bananami
Gorące chrupiące wontony Nadziewane czekoladą i bananami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 662 kalorie, 7G białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Skórki wonton, cukier cynamonowy, batoniki z mlecznej czekolady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Smażone nadziewane wontony ze zdrową ciemną czekoladą, Smażone Xocai Zdrowe Czekoladowe Nadziewane Wontony, oraz Chrupiące Wontony Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzień przed planujesz zrobić ten przepis, pozostawić mleczną czekoladę w ciepłym miejscu, aby była lekko giętka.
Potnij każdy pasek na 8 kawałków i za pomocą rąk spróbuj uformować każdy kawałek na dysk wielkości ćwiartki bez ostrych krawędzi.
Ułóż Skórki wonton na powierzchni i 1 na raz; pomaluj krawędzie wodą. Na środku skóry wonton umieść krążek mlecznej czekolady i plasterek banana na czekoladzie. Złóż narożnik skóry wonton do rogu, aby utworzyć trójkąt i naciśnij razem dobrze, aby całkowicie uszczelnić. Przykryj folią i przechowuj schłodzone, aż będą gotowe do usmażenia i podania, do 10 godzin wcześniej.
Rozgrzać olej w głębokim garnku do 350 stopni. Wrzuć wontony do oleju, uważając, aby ich nie tłoczyć (być może będziesz musiał pracować partiami) i smaż, często obracając, aż do złotego koloru. W międzyczasie umieść cukier cynamonowy w misce.
Wyjąć wontons z rowkiem łyżką i natychmiast pogłębiać je w cukrze cynamonowym, aby mocno płaszcz.
Podawać od razu z gałkami lodów waniliowych.