Gorąca Sałatka Niçoise
Gorąca Sałatka Niçoise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 651 kalorii, 53g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na $8.59 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, paprykę, rozdarte liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Sałatka Big Sky Niçoise, oraz SAŁATKA NIÇOISE.
Instrukcje
Umieść fasolę w koszu na parze i pary na 1 cal wrzącej wody, aż chrupiące-przetargu, 4 protokół; przenieść do dużej patelni do pieczenia.
Lekko wycisnąć pomidory i dodać do patelni.
Dodać oliwki, paprykę, anchois i bazylię, wymieszać z 1/4 szklanki oliwy i doprawić solą i pieprzem.
Steki z tuńczyka posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Połóż tuńczyka na warzywach. Nestle 4 ramekiny wśród warzyw i rozbić jajko do każdego ramekin.
Jajka skropić 1 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem
Piecz tuńczyka, warzywa i jajka na środku piekarnika przez 15 minut, aż ryba będzie nieco rzadka w środku i białka będą ustawione, ale żółtka nadal są płynne.
W międzyczasie, w małej misce, ubić pozostałe 1/4 szklanki oleju z sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Skropić sos na warzywa i steki z tuńczyka.
Przełożyć na talerze i podawać natychmiast.