Gorąca i kwaśna zupa z krewetkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, olej chili, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Zupa krewetkowa słodko-kwaśna, oraz Kwaśno-Pikantna zupa z krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj sok, pieprz, krewetki, i tofu na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Cook 2 minut lub aż krewetki są prawie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Krewetki
Sok
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.