Gorzka czekolada Whoopie placki z prażonym kremem migdałowym
Gorzka czekolada Whoopie placki z tosty Migdałowy krem może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, proszek do pieczenia, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowa radość (tosty Kokosowe z ciemną czekoladą i migdałami) lody, Gorzka Czekolada Candy Cane Whoopie Placki, oraz Ciasto marchewkowe Whoopie placki w / Migdałowy krem ser lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Zrobić placki: w średniej żaroodpornej misce połączyć niesłodzoną czekoladę, półsłodką czekoladę i masło. Napełnij garnek (stosunkowo tej samej wielkości co miska) około 1/3 pełną wodą i umieść go na średnim ogniu. Gdy woda się uspokoi, umieść miskę z czekoladą i masłem na gotującej się wodzie i obniż ogień. Czekoladę i masło delikatnie rozpuścić, mieszając i zeskrobując boki (aby uniknąć przypalenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Osobno przesiać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 C Jogurtu Lub Kwaśnej śmietany
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Gdy czekolada i masło jest stopiony, wyjąć miskę z ognia; mieszać, aby upewnić się, że jest całkowicie wymieszane i przenieść do innej średniej miski. Przyspieszy to chłodzenie. Pozostawić czekoladę do ostygnięcia na kilka minut.
Ubić mieszankę mąki. Tylko ubijać aż do wymieszania, nadmierne mieszanie może wpłynąć na teksturę ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Spryskać blachę do pieczenia sprayem nonstick (alternatywnie użyć kawałka dopasowanego pergaminu spryskanego sprayem nonstick). Upuść ciasto w dużych łyżkach (zachowując kształty tak okrągłe, jak to możliwe) na blasze do pieczenia. Celujesz w pociski o średnicy około 2 cali. Uważaj, aby pozostawić trochę miejsca (około 2 cale) między każdym z nich, aby umożliwić rozprzestrzenianie się, które pojawią się podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Umieść tacę w gorącym piekarniku i piecz przez 6 do 8 minut. Sprawdź ciasta. Pozostaw w piekarniku dodatkową minutę lub dwie, jeśli wydają się pod pieczone. Ciasto straci trochę połysku i nie będzie już wyglądać mokro, ale nadal będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Wyjmij tacę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około 5 do 10 minut, a następnie ostrożnie podnieś je z blachy do pieczenia i na płaską powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Zrobić nadzienie: w średnim rondlu podgrzać mleko na wolnym ogniu i dodać około 3/4 szklanki prażonych migdałów. Zarezerwuj Pozostałe migdały. Wyłączyć ogień i pozostawić migdały do "strome" w mleku, przez 10 do 15 minut. Odcedzić mleko i wlać z powrotem do tej samej patelni, odrzucając migdały z mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką ubić cukier, mąkę, skrobię kukurydzianą i żółtka, aż będą gęste i gładkie, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
Odmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Wlać trochę gorącego mleka na jajka i ubijać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Wlać mieszaninę jaj z powrotem do mleka; włączyć na małym lub średnim ogniu i gotować, stale mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina zgęstnieje, 5 do 8 minut. Wymieszaj ekstrakt z migdałów. Kontynuuj gotować przez dodatkowe 1 do 2 minut, mieszając, aby upewnić się, że nie przylega do dna patelni i palić, aż będzie bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Wlać śmietanę do czystej miski. Wymieszać pozostałe migdały. Przykryj szczelnie warstwą plastiku, aby krem nie tworzył skóry. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki