Tofu, Szpinak I Daikon Gyoza

Tofu, Szpinak I Daikon Gyoza
Tofu, szpinaku i Daikon Gyozan jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 14 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 85 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jeśli masz SOS tobasco, szpinak, tofu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywa i tofu kokosowy Czerwony Curry daikon Noodles, Szpinak i tofu Paneer, oraz Lasagne Tofu-Szpinak dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn