Gorzka czekolada Whoopie placki z prażonym kremem migdałowym

Gorzka czekolada Whoopie placki z prażonym kremem migdałowym
Gorzka czekolada Whoopie placki z tosty Migdałowy krem może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, proszek do pieczenia, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowa radość (tosty Kokosowe z ciemną czekoladą i migdałami) lody, Gorzka Czekolada Candy Cane Whoopie Placki, oraz Ciasto marchewkowe Whoopie placki w / Migdałowy krem ser lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zrobić placki: w średniej żaroodpornej misce połączyć niesłodzoną czekoladę, półsłodką czekoladę i masło. Napełnij garnek (stosunkowo tej samej wielkości co miska) około 1/3 pełną wodą i umieść go na średnim ogniu. Gdy woda się uspokoi, umieść miskę z czekoladą i masłem na gotującej się wodzie i obniż ogień. Czekoladę i masło delikatnie rozpuścić, mieszając i zeskrobując boki (aby uniknąć przypalenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
W innej misce, ubić razem cukier, jajka, wanilia, cynamon i skórka z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Osobno przesiać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Gdy czekolada i masło jest stopiony, wyjąć miskę z ognia; mieszać, aby upewnić się, że jest całkowicie wymieszane i przenieść do innej średniej miski. Przyspieszy to chłodzenie. Pozostawić czekoladę do ostygnięcia na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubijamy mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Ubić mieszankę mąki. Tylko ubijać aż do wymieszania, nadmierne mieszanie może wpłynąć na teksturę ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Spryskać blachę do pieczenia sprayem nonstick (alternatywnie użyć kawałka dopasowanego pergaminu spryskanego sprayem nonstick). Upuść ciasto w dużych łyżkach (zachowując kształty tak okrągłe, jak to możliwe) na blasze do pieczenia. Celujesz w pociski o średnicy około 2 cali. Uważaj, aby pozostawić trochę miejsca (około 2 cale) między każdym z nich, aby umożliwić rozprzestrzenianie się, które pojawią się podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Umieść tacę w gorącym piekarniku i piecz przez 6 do 8 minut. Sprawdź ciasta. Pozostaw w piekarniku dodatkową minutę lub dwie, jeśli wydają się pod pieczone. Ciasto straci trochę połysku i nie będzie już wyglądać mokro, ale nadal będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjmij tacę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około 5 do 10 minut, a następnie ostrożnie podnieś je z blachy do pieczenia i na płaską powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Zrobić nadzienie: w średnim rondlu podgrzać mleko na wolnym ogniu i dodać około 3/4 szklanki prażonych migdałów. Zarezerwuj Pozostałe migdały. Wyłączyć ogień i pozostawić migdały do "strome" w mleku, przez 10 do 15 minut. Odcedzić mleko i wlać z powrotem do tej samej patelni, odrzucając migdały z mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką ubić cukier, mąkę, skrobię kukurydzianą i żółtka, aż będą gęste i gładkie, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Wlać trochę gorącego mleka na jajka i ubijać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Wlać mieszaninę jaj z powrotem do mleka; włączyć na małym lub średnim ogniu i gotować, stale mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina zgęstnieje, 5 do 8 minut. Wymieszaj ekstrakt z migdałów. Kontynuuj gotować przez dodatkowe 1 do 2 minut, mieszając, aby upewnić się, że nie przylega do dna patelni i palić, aż będzie bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
15
Wlać śmietanę do czystej miski. Wymieszać pozostałe migdały. Przykryj szczelnie warstwą plastiku, aby krem nie tworzył skóry. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Montaż: "kanapka" niektóre z kremu pomiędzy dwoma rund czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
17
W razie potrzeby skropić roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn