Gorące Brązowe Fondue
Gorące brązowe Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka amerykańskiego sera, tosty, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijaj mleko; doprowadzaj do wrzenia, stale ubijając.
Zmniejszyć ogień do niskiego; ubijać papryką i solą. Stopniowo dodawać sery, ubijając do gładkości po każdym dodaniu.
Zdjąć z ognia; ubić pimiento i kolejne 3 składniki.
Przełożyć do garnka do fondue lub powolnej kuchenki na ciepło.
Uwaga: aby zrobić to z wyprzedzeniem, przechowywać fondue w szczelnym pojemniku do 3 dni. Podgrzej w rondlu, wolnej kuchence lub garnku do fondue.