Golonki jagnięce z koprem włoskim i białą fasolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 318 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz fasolę navy beans, nasiona kopru włoskiego, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą, Golonki jagnięce z białą fasolą i kabaczkiem, oraz Duszone golonki jagnięce z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować koper włoski gremolata, połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Aby przygotować fasolę, posortuj i umyj suszoną fasolę; umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
4
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Połącz rozmaryn, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Natrzeć powierzchnię jagnięciny mieszanką rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
8 (U-12) Krewetek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
8
Dodać jagnięcinę; gotować 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
9
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodaj cebulę kopru włoskiego, marchew, nasiona kopru włoskiego, czosnek i pory; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj 10 minut, często mieszając, aby rozpalić patelnię. Wymieszać w bulionie i winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Dodać fasolę, 1 łyżkę kopru włoskiego, tymianek i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Pokrywa; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut lub aż jagnięcina będzie miękka; wyrzucić tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji