Godzina kalmarów w Umido z rampą Bruschetta
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Jedna godzina kalmary w Umido z Rampa Bruschetta może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 626 kalorii, 58g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 9,22 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, rampy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Ramp Sałatka z cytryną-Ramp Vinaigrette, oraz Ramp Kimchi & Ramp Confit.
Instrukcje
Sprawdź kalmary dla każdej chrząstki i pokroić w 1-calowe kawałki.
Umieść kalmary w rondlu 6-quart i dodaj oliwę z oliwek, ząbki czosnku, Chilli, Wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować 1 godzinę.
W międzyczasie umieść rampy na grillu, aż zwiędną, około 1 minuty.
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia. Pokroić ostudzone rampy na 1/2 cala kawałki, umieścić w misce z pozostałym olejem i liśćmi majeranku i wymieszać.
Gdy kalmary są miękkie, doprawić solą i pieprzem.
Połóż chleb na grillu i tosty.
Wyjąć i łyżka mieszanki ramp na chleb, podzielić kalmary między cztery miski, top z bruschetta i służyć.