Godzina kalmarów w Umido z rampą Bruschetta

Godzina kalmarów w Umido z rampą Bruschetta
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Jedna godzina kalmary w Umido z Rampa Bruschetta może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 626 kalorii, 58g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 9,22 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, rampy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Ramp Sałatka z cytryną-Ramp Vinaigrette, oraz Ramp Kimchi & Ramp Confit.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Sprawdź kalmary dla każdej chrząstki i pokroić w 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
3
Umieść kalmary w rondlu 6-quart i dodaj oliwę z oliwek, ząbki czosnku, Chilli, Wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
KałamarnicaKałamarnica
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
W międzyczasie umieść rampy na grillu, aż zwiędną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia. Pokroić ostudzone rampy na 1/2 cala kawałki, umieścić w misce z pozostałym olejem i liśćmi majeranku i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
RampyRampy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Gdy kalmary są miękkie, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KałamarnicaKałamarnica
7
Połóż chleb na grillu i tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć i łyżka mieszanki ramp na chleb, podzielić kalmary między cztery miski, top z bruschetta i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn