Gnocchi I
Gnocchi i może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz jajko, mąkę, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), oraz Gnocchi-Patelnia Z Kurczakiem Gnocchi.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Ziemniaki obieramy i dodajemy do garnka. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, ostudzić i rozgnieść widelcem lub masą ziemniaczaną.
Połączyć 1 szklanka puree ziemniaczanego, mąka i jajko w dużej misce. Zagniataj, aż ciasto uformuje kulkę. Uformuj małe porcje ciasta w długie "węże". Na powierzchni mąki pokroić węże na półcalowe kawałki.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Wrzucić gnocchi i gotować przez 3 do 5 minut lub aż gnocchi wzrosną do góry; odcedzić i podawać.