Gluten-Free Stir Fried Thai Chicken Salad

Gluten-Free Stir Fried Thai Chicken Salad
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Gluten-Free Stir Fried Thai Chicken Salad spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ocet, pokrojoną pierś z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Gluten-Free Stir Fried Thai Chicken Salad, Szechuan Shrimp Stir Fry z smażonym ryżem (bezglutenowe), oraz Kurczak Smażony Po Tajsku.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki sosu słodko-kwaśnego.
2
W 12-calowej patelni lub wok, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać kurczaka; gotować i mieszać o 5 protokół lub aż Nie różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Dodać cukinię, marchew, cebula i pieprz płatki; gotować i mieszać o 4 protokół lub aż warzywa są chrupiące-miękkie. Wymieszać w sosie. Gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
CebulaCebula
PieprzPieprz
5
Serwuj nad bok choy. Top z orzeszków ziemnych i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
KolendraKolendra
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn