Glazura z szynką wiśniową

Glazura z szynką wiśniową
Glazura z szynką wiśniową zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 12 osób i kosztuje 41 centów za porcję. Ta przystawka ma 91 kalorii, 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. 22 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką konfiturę z wiśni, mielone goździki, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskuje niezbyt wysoką ocenę 10%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Szynka z glazurą wiśniowo-migdałową, Szynka z glazurą Bourbon-Wiśnia i Pieczona szynka z glazurą z przyprawionej wiśni.

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, ocet, syrop kukurydziany, konfitury, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do małego i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
PrzetworyPrzetwory
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn