Glasser ' s Greek Marlin
Grecki Marlin glassera jest bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 706 kalorii, 38g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 7,23 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka steków z miecznika, sok z limonki, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 28 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Glasser ' s Greek Marlin, Marlin (lub rekin) Espanole, oraz Pacific Blue Marlin (Kajiki).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść 1/4 szklanki masła i 1 łyżeczkę czosnku w średnim garnku na średnim ogniu. Gdy masło się stopi, wymieszaj pomidory, bazylię i sok z limonki. Tuż przed doprowadzeniem mieszaniny do wrzenia, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
W małym garnku roztopić pozostałe masło i wymieszać z pozostałym czosnkiem.
Miecznik ułożyć na patelni i skropić masłem i mieszaniną czosnku z małego garnka.
Rybę piec przez 7 minut w rozgrzanym piekarniku. Włączyć ryby i kontynuować pieczenie 7 minut, lub aż łatwo płatkowane widelcem. Łyżka mieszanki pomidorowej nad rybą służyć. Również top z pozostałym masłem i sosem czosnkowym z patelni do pieczenia.