Glass Noodle Stir-fry sajgonki

Glass Noodle Stir-fry sajgonki
Glass Noodle Stir-fry sajgonki to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu ryżowego, marchew, trysk sriracha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Wiosna. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Glass Noodle Stir-Fry, Glass Noodle Stir-fry with Crab, oraz Kurczak i wiosenne warzywa soba makaron Stir-fry dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn