Imbirowe Tofu Stir-Fry to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brokułów, sól, tofu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Three Pea Ginger Tofu Stir Fry, oraz Cynbill ' s Asparagus Ginger Tofu Stir-Fry.
Instrukcje
1
W woku rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać cebulę i imbir. Smażyć przez około trzy minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Imbir
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać grzyby i gotować, aż wilgoć odparuje (około trzech minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
3
Dodać brokuły, marchew, seler i groszek śnieżny i mieszać przez kilka minut.