German Rocks

German Rocks
Przepis German Rocks jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie super wegetariańska opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 40 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Dwie osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 18%. Spróbuj Oyster Rocks at the Rib, English Rocks, oraz Christmas Rocks podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce śmietanę masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc po każdym. Rozpuść sodę oczyszczoną w gorącej wodzie, dodaj ją do mieszaniny jaj. Wymieszaj mąkę i cynamon, aż dobrze się wymieszasz. Na koniec wymieszaj daktyle i orzechy włoskie, aby były równomiernie rozmieszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
4
Kropla przez heaping łyżki na ungreased arkusza cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn