German Rocks
Przepis German Rocks jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie super wegetariańska opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 40 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Dwie osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 18%. Spróbuj Oyster Rocks at the Rib, English Rocks, oraz Christmas Rocks podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce śmietanę masło i cukier.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc po każdym. Rozpuść sodę oczyszczoną w gorącej wodzie, dodaj ją do mieszaniny jaj. Wymieszaj mąkę i cynamon, aż dobrze się wymieszasz. Na koniec wymieszaj daktyle i orzechy włoskie, aby były równomiernie rozmieszczone.
Kropla przez heaping łyżki na ungreased arkusza cookie.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż do złotego koloru.