Gemelli ze świeżą zieloną i żółtą fasolą
Gemelli ze świeżą zieloną i żółtą fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i odbierz ocet estragonowy, pomidory koktajlowe, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Gemelli z fasolką szparagową, pistacjami i winegretem cytrynowo-tymiankowym, Fasola zielona i żółta z grzybami, oraz Fasolka szparagowa z masłem Żółto-pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając zieloną i żółtą fasolę przez ostatnie 5 minut gotowania; odcedzić. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; dobrze spuścić.
W dużej misce wymieszaj makaron, fasolę i pomidory.
W małej misce, ubić olej, ocet i sól z trzepaczką drucianą, aż dobrze wymieszać; wymieszać z mieszaniną makaronu. Wymieszać w 1/2 szklanki sera. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Tuż przed podaniem wymieszaj sałatkę; wierzch z pozostałym 1/4 szklanki sera i posyp pieprzem.