Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gazpacho Slaw może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 56 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, sól i pieprz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Marchew i Bok Choy Slaw & 13 Slaw s.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj kapustę, ogórek, pomidor, żółtą paprykę, zieloną cebulę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Zielona Cebula
Ogórek
Kapusta
Seler
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W osobnej misce ubij razem koktajl z soku pomidorowo-warzywnego, ocet winny z czerwonego wina, cukier, oliwę z oliwek, salsę i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl Z Soków Warzywnych
Ocet Winny Czerwony
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sos na warzywa, i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny przed podaniem.