Gary ' s Fried Fresh Bass
Gary ' s Fried Fresh Bass jest pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 7072 kalorii, 189g białka, oraz 653g tłuszczu. Na 19,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, mąki, filety z basu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Gary ' s Fried Fresh Bass, Smażony bas w paski z pomidorami smażonymi i koperkiem, oraz Pieczony okoń morski ze świeżymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść oczyszczone i odkostnione filety basowe (najlepiej małe usta basowe-ale działa również z dużymi ustami i filetami bluegill--) w dużej torbie na zamek błyskawiczny.Przykryć mlekiem i workiem uszczelniającym. Przechowywać w lodówce przez noc.Następnego dnia suche filety na ręcznikach papierowych. Doprawić obie strony papryką, solą i pieprzem (do smaku).Każdy filet posmarować mąką Wondra.Tymczasem rozgrzej Crisco w żelaznej patelni na średnim ogniu.Filety smażyć w 1/2" roztopionego i gorącego Crisco na średnim ogniu. Przez około 3 minuty z każdej strony, do złotego koloru.
Po zakończeniu odcedzić na papierowych ręcznikach.