Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fusilli z pesto z grochu i wędzonym Mozzarellanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka parmezanu, makaronu fusilli, ścinanych migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne z pomidorowym Pesto i wędzoną mozzarellą, Pesto Farro z kurczakiem, wędzonym Mozzarellanem i pomidorami, oraz Pesto z rukoli, Ricotta i wędzona Mozzarella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do makaronu: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Odsączony makaron umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać ser i wrzucić, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
7
Dla pesto: na małej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać szalotki, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
9
Dodać wino i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Zdjąć patelnię z ognia i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
W misce robota kuchennego połączyć groszek, wędzoną mozzarellę, szpinak, parmezan, sok z cytryny, skórkę z cytryny, pozostałą 1 łyżeczkę soli i gotowaną mieszankę szalotki. Zmiksować na gładką masę, ale wciąż lekko grubą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Wlać pesto na makaron i wrzucić aż pokryte, dodając zarezerwowane wody makaronu w razie potrzeby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny